SLOVONICU

POMLAJEVALNA KREMA ZA OBRAZ

Krema je tako posvečena Sloveniji, njenim lepotam in zgodovini, kar nakazuje že sama izbira imena, kajti Slovonicu ali Slovencu predstavlja prvo omembo slovenskega naroda in jezika.
Njena posebnost je 7 sestavin, ki na eni strani kožo globinsko negujejo in ji podarjajo prav tisto, kar potrebuje, na drugi strani pa spletajo čudovito zgodbo o slovenski tradiciji, njenih posebnostih, ponosu in ljubezni.
V njeni bogati strukturi, ki pa je vseeno vlažilnega tipa, da ne masti in ne pušča občutka ujetosti kože v maščobnem ovoju, se skriva visoka koncentracija rastlinskih ekstraktov, kot recimo ekstrakt rdečega vina, ekstrakt kamilice, ekstrakt šipkovih semen, in najboljša naravna rastlinska olja, kot so orehovo olje, olje grozdnih pečk in oljčno olje.
Zaradi skrbno izbranih sestavin je zelo bogata z vlažili, vitaminoma A in E, omega maščobami, flavonoidi, resveratrolom, tokoferolom, koencimom Q10 in skvalenom, vse skupaj pa obdaja čarobni vonj lipovih cvetov – simbola slovenskega naroda. S kremo Slovonicu koža, ki se spopada s prvimi gubicami in prvimi znaki staranja dobi vse, kar potrebuje, da ohranja vitalnost in napet ter mladosten videz.

Holistični center Oljka d.o.o.

Šentvid pri Stični 28a

1296 Šentvid pri Stični

0038651399551

©2018 by Slovonicu. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now