Search
  • Monika

Greentox Beauty - pomlajevalni čaj za sijočo in mladostno kožo

Updated: Aug 14, 2019

Ne navduši me hitro kakšen izdelek, tale pa me je prav zasvojil! ZAKAJ? Beri dalje.


Greentox Beauty - pomlajevalna BIO čajna mešanica

Že kar precej časa sem razmišljala, da bi ti ponudila lastno čajno mešanico, ki bi imela pomlajevalne oziroma anti-aging lastnosti. Sama obožujem čajne mešanice, če imajo poleg tega še pozitiven učinek na to, kako izgledam, pa dvakrat zmagam. ;)


V mislih sem si tako naredila neko predstavo, katere sestavine bi vsebovala ta mešanica. In veš kaj, v mislih sem združila točno sestavine, ki jih vsebuje čajna mešanica Greentox Beauty. Na Greentox Beauty sem naletela čisto po naključju, ko sem po internetu iskala raziskave o učinkih zelenega čaja. Že na prvi pogled mi je embalaža izgledala tako srčkano (ja, sem malo nora na zanimive embalaže), ko pa sem prebrala, kaj vsebuje, sem vedela, da ga moram poizkusiti. Pa sem se dogovorila za poskusni paketek.


Ko sem dobila poskusni paketek po pošti, me vsekakor ni razočaral. Embalaža je v živo še toliko lepša, kot to lahko prikažem na sliki. Ko pa sem odprla vrečko in povonjala mešanico...mmmm.


Greentoy Beauty ima lahko, osvežilno aromo nekje med meto, granatnim jabolkom in nežnim vonjem zelenega čaja. Vse skupaj pa dobi še lepšo aromo, ko pride v stik z vročo vodo. Čaj se okuša res kot osvežilna pijača, zato si v poletnih mesecih z njim pripravim kar ledeni čaj...res je božanski.


Če te zanima, zakaj učinkuje, vsekakor beri dalje.

V čajni mešanici so tako naslednje sestavine:

  • zeleni čaj China Sencha*,

  • poprova meta*,

  • ingver*,

  • goji jagode*,

  • kurkuma*,

  • granatno jabolko*,

  • cvetni lističi vrtnice*.

* certificirana organska pridelava


Prav vsaka sestavina je v mešanico dodana zaradi svojih pomlajevalnih učinkov, vse skupaj pa res dobro funkcionira skupaj. Ker ti ne želim preveč dolgoveziti, ti v tokratnem prispevku predstavim zeleni čaj in granatno jabolko. Ostalim sestavinam pa se bova posvetila/i kdaj drugič. ;)ZELENI ČAJ

Si mislil/a, da največ ljudi na svetu pije napitek črne barve, ki mu rečemo Coca Cola. NI RES. Zeleni čaj je najbolj popularen napitek na svetu, ki pa ima bistveno boljše lastnosti za zdravje od Coca Cole in podobnih pijač.

Zeleni čaj vsebuje polifenolne spojine, imenovane katehini.

Zeleni čaj vsebuje 4 vrste katehinov: epikatehin, epikatehin galat, epigalokatehin in epigalokatehin-3-galat. Vse 4 spojine delujejo kot močni antioksidanti, zadnji je najmočnejši znani polifenol.

Polifenoli v zelenem čaju dokazano manjšajo poškodbe na keratinocitih (čisto vrhnje celice naše kože) v vrhnjici kože, povzročenih zaradi UV svetlobe.Zeleni čaj

GRANATNO JABOLKO

Granatno jabolko je še en naravni vir najmočnejših antioksidantov. Vsebuje celo paleto različnih polifenolov in ima dobro dokazano antioksidativno, protivnetno in antikancerogeno delovanje.

V več študijah so dokazali, da pitje ekstrakta granatnega jabolka preprečuje propadanje kožnih celic zaradi poškodb povzročenih z izpostavljanjem UVB žarkom. Prav tako so dokazali, da ekstrakt ovira nastajanje pigmentacije zaradi UV žarkov. Se pravi, da deluje preventivno pred pigmentnimi madeži, starostnimi pegami in ostalimi nepravilnostmi obarvanja kože.


Bi rad/a preizkusila delovanje Greentox Beauty? Sedaj imaš idealno priložnost, saj je izdelek na voljo s kar 20 % OTVORITVENIM POPUSTOM.Pa da ne boš rekel/a, da te nisem opozorila, zaloga je omejena, zato pohiti, da te ne prehitijo drugi. Naslednja pošiljka pride šele septembra.


Tvoja lepotna pomočnica,

Monika49 views0 comments

Holistični center Oljka d.o.o.

Šentvid pri Stični 28a

1296 Šentvid pri Stični

0038651399551

©2018 by Slovonicu. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now